Alla graviditeter är olika | JuliaKrook
juliakrook

JuliaKrook

Annons

Alla graviditeter är olika

IMG_1252

 

Med Melina så gick jag ner fort och mycket, tränade inte alls och ägnade mig bara åt att promenera. Med Ralf tränade jag hela graviditeten. Hade inget extra överflöd utan allt satt på magen, kilona rasade även denna gången. Men med Lovis hände inget, kilona satt där, Det var först efter 6 månader som det började hända något. Med Lovis i magen var jag inte lika duktig med träningen då jag mådde illa och hade foglossning. Efter Lovis kommit ut så hade jag svårt att komma in i vardagsrutiner och som prematur krävde hon mer. Efter Lovis kom så använde jag mina gravidkläder länge. Nu går jag ner i snigelfart och mina kläder börjar sitta allt bättre. Jag har fortfarande 4.5 kilo kvar att gå ner för att nå min trivselvikt. Verkligen inte mycket och jag tar det med ro, unnar mig god mat och rolig träning. Jag är väldigt imponerad av mig själv och min kropp, tänk att jag burit tre barn.IMG_1941

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
juliakrook

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Filippastranne

    Det ska du vara! kroppen är sjukt cool som klarar av att bära barn och återhämta sig! Jag försöker också träna under mina graviditeter och är tacksam att jag nu i v 21 inte har några krämpor.
    Hurra för våra kroppar!

Annons
stats