juliakrook

JuliaKrook

Att tiden springer iväg

Tro mig när ens äldsta dottern fyller nio år så inser man verkligen att tiden springer iväg. Jag kan förstå att Lovis är 1 år när jag ser alla bilder på vad vi gjort men att min äldsta dotter ska bli nio år kan jag inte riktigt förstå. Jag frågar mig allt för ofta om hon är nöjd med sin uppväxt. Kommer hon se tillbaka och säga att hon vill vara precis som mig när hon blir mamma eller kommer hon se tillbaka på sin barndom med hat. Har jag gjort något som kommer påverka henne resten av hennes liv. Har jag funnits där för henne när hon behövde mig eller har jag missat hennes rop på hjälp. Tänk om jag inte gjort henne tillräckligt stark för att möta alla motgångar. Tänk om hon inte kommer känna att hon kan gå till mig om hon behöver.

IMG_0684

Älskade dotter, jag hoppas så innerligt att du mår bra. Jag hoppas du känner att du kan komma till mig oavsett vad det gäller. Jag hoppas jag har gett det modet, nyfikenheten, tålamodet och styrkan. Jag hoppas du hittar vänner som finns där när jag inte räcker till. Jag hoppas du en dag kommer förstå hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag vill dig väl.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
juliakrook

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats