Högskoleprovet, 1 årskalas och så mycket mer | JuliaKrook
juliakrook

JuliaKrook

Annons

Högskoleprovet, 1 årskalas och så mycket mer

Vet inte vart man hittar tiden till att leva men samtidigt bli bättre på allt som behövs. Jag behöver komma på vad jag ska bli när jag blir “stor” så det innebär att jag verkligen måste ta tag i skolan. Jag måste verkligen ta tag i att planera Lovis 1 års kalas, tider och vad jag ska baka. Jag måste verkligen ta tag i träningen så jag får energi och möjligen får lite ökat självförtroende så stranden lockar i år.

Men jag är samtidigt en mamma, en sambo, en vän och en kvinna. Barnen behöver kärlek, sambon behöver kärlek, vänner behöver kärlek och jag behöver ge mig kärlek.  Jag är även husägare, ett hus som är för litet så vi söker hela tiden. Det innebär att vi ständigt renoverar här hemma för att kunna få så mycket som möjligt för det.

Precis tagit tag i högskoleprovet men jag vet knappt vart jag ska börja, känns som en djungel och jag har verkligen otroligt svårt att lära mig saker. Jag minns knappt något och jag får repetera tusen gånger, har jag tur så går det in. Detta ger mig otrolig ångest.

Och tro det eller ej men att driva en blogg samt ett konto på instagram tar otroligt mycket på en. Jag vet att jag inte bloggat som jag borde och mitt instagramkonto är tråkigt. Jag mår otroligt dåligt över det och tappar man en följare eller fler så påverkar det en, Man tänker direkt – Vad gjorde jag nu fel?

Hade jag läst denna texten så hade man säkert tänkt -Skit i det och gör det du vill! Men det går inte, jag försöker men just nu kan jag inte skjuta undan det tyvärr. Ta hand om er och var snälla mot er själva!

IMG_3653

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
juliakrook

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats