juliakrook

JuliaKrook

Jag har redan provat att vara smal

Våren är på ingång och träningen blir allt större i fokus, vem är inte redo för beach 2017 liksom.  För första gången i mitt liv har jag blivit allt mer bekväm med min kropp. Synd att det tog så många år innan jag började acceptera den allt mer. Jag känner även att jag alltmer börjar hitta en balans i livet med kosten och träningen. Jag har liksom provat att vara smal  efter konstens alla regler och det funkade aldrig. Jag har ätit enligt ett kostschema där jag vägde min mat, lagat matlåda efter matlåda. Jag har provat räkna kalorier efter kalorier. Jag har provat med att köra en juicediet men gav upp efter en dag. Det är väl först nu jag inser att det inte går att köra på bara för att bli smal. Utan nu fokuserar jag på att äta för jag vill att min kropp ska må bra på alla nivåer. Ibland blir det snabbmat och ibland provar jag äta vegetariskt.

träning

Nej, jag är inte perfekt! Ibland kan jag se tillbaka och avundas den där platta magen men det var aldrig värt det. Inte på det sättet jag gjorde det på. Det var riktigt tråkigt att klämma i sig en matlåda som var lagad två dagar innan medan resten av familjen åt en varm god måltid. Dock så har jag aldrig känt mig så ostoppbar. För varje kilo som försvinner, för varje cm som försvinner ger en helt galen kick. Underbart men otroligt farligt, alltså inte värt det.

18118847_1186567651452167_3585014237742221778_n

Jag har redan provat att vara smal och det var inte värt det, inte på det sättet. Så nu när jag äntligen hittat tillbaka till träningen så kommer jag inte längre väga mig varje vecka, inte varannan vecka eller varje månad. Jag kommer inte mäta mig heller. Dock så har jag valt att ta några före bilder på mig där jag ler. Jag vet inte om jag kommer se någon skillnad om 1 månad. Jag vet inte om jag tränar om 1 månad så som jag gör nu. Möjligen jag har ätit lite mer onyttig mat än vanligt. Låt det i så fall vara så för mitt nya mål är att jag är starkare i mig själv och min kropp. Sen om jag har en svacka just då och tycker byxorna är för tighta, brösten för små och finnarna segrar så kan jag förhoppningsvis läsa denna texten och känna att jag är perfekt så som jag var då, är nu och kommer bli.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
juliakrook

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats