juliakrook

JuliaKrook

Tre saker om mig

-Jag skojar inte, jag är nästan alltid sen. Även om jag går upp 1 h tidigare, packar allt dagen innan och planerar att lämna huset 1 h tidigare så är jag alltid sen. Det händer alltid tusen saker precis innan jag ska iväg och det slår aldrig fel. Jag vet att många tror att jag inte försöker komma i tid alltid men det gör jag verkligen. Idag gick vi upp 40 minuter tidigare och tror ni inte att L hinner bajsa två gånger på 30 min. Givetvis precis innan vi ska lämna. Jag tror faktiskt klockan hatar mig….

-Jag gråter alltid när jag blir riktigt arg! När jag var yngre så skämdes jag alltid men nu har jag insett att det är okej att vara en känslosam person. Jag bryter alltid ihop riktigt ordentligt och tar mig sen upp starkare än någonsin.  Ju mer jag bryr mig om personen jag är oense med desto lättare kommer tårarna. Helt galet.

-Jag har svårt att hata en person och att inte älska en person. Extremt jobbigt ibland då jag lätt blir sårad/besviken på andra. Även om jag inte skickar en massa hjärtan dagligen till dem som är mig närmsta så är jag alltid redo att ta mig till den personen när som på dygnet och finnas där. Lovar jag att hålla tyst om något så tar jag det med mig i min grav. Personer som står mig närma finns alltid i mina tankar. Sårar du mig flera gånger så har jag fortfarande svårt att inte sluta bry mig om dig. Helt hopplöst ibland men hellre kärleksfull än hatiskt.

IMG_1118

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
juliakrook

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats